Schrijfgroepen

De cursus voorbij? Ben je toe aan een langer project? Dan is een schrijfgroep misschien iets voor je. Je eigen plan trekken, en toch die stok achter de deur hebben om te blijven schijven, en daarnaast nieuwe theorie aangereikt krijgen die je helpen bij het schrijven van jouw tekst.
In een schrijfgroep kun je werken aan je eigen project (een verhaal, een boek, gedichten, songteksten, wat jij maar wil). Je schrijft thuis, wanneer het jou uitkomt, en mailt je nieuwe tekst voor elke bijeenkomst aan de groep en de docent.
In de lessen van 2,5 uur krijg je feedback op je tekst van de deelnemers en de docent, krijg je elke keer nieuwe schrijftheorie waarmee je verder kunt en een korte oefening zodat je ook in de les even kunt schrijven.
Er is plaats voor maximaal 6 schrijvers.

De schrijfgroepen zijn momenteel vol (september 2017). Het is nu dan ook niet mogelijk om je in te schrijven. Heb je toch interesse? Stuur ons een mail, dan nemen we contact met je op als er weer plaats is. Bij voldoende interesse starten we een nieuwe schrijfgroep.

Schrijfgroep maandagavond
Deze groep komt maandelijks bij elkaar bij Scholen in de Kunst in het Eemhuis.

Schrijfgroep woensdagochtend
Deze groep komt tweewekelijks bij elkaar in de bibliotheek Vathorst.

Schrijfgroep vrijdagochtend
Deze groep komt tweewekelijks bij elkaar in de Amershof.

Terug naar Overzicht schrijfaanbod.