Schrijfgroepen

De cursus voorbij? Ben je toe aan een langer project? Dan is een schrijfgroep misschien iets voor je. Je eigen plan trekken, en toch die stok achter de deur hebben om te blijven schijven, en daarnaast nieuwe theorie aangereikt krijgen die je helpen bij het schrijven van jouw tekst.
In een schrijfgroep kun je werken aan je eigen project (een verhaal, een boek, gedichten, songteksten, wat jij maar wil). Je schrijft thuis, wanneer het jou uitkomt, en mailt je nieuwe tekst voor elke bijeenkomst aan de groep en de docent.
In de lessen van 2,5 uur krijg je feedback op je tekst van de deelnemers en de docent, krijg je elke keer nieuwe schrijftheorie waarmee je verder kunt en een korte oefening zodat je ook in de les even kunt schrijven.
Er is plaats voor maximaal 6 schrijvers.

Vanaf september 2018 zijn er weer plekken beschikbaar! Momenteel zijn precieze tijdstippen en kosten nog niet bekend, dat laten we zo spoedig mogelijk weten. Wil je aanschuiven bij een van deze groepen? Stuur ons een mail, dan nemen we contact met je op.

Schrijfgroep woensdagavond (2 plaatsen vrij)
Deze groep komt maandelijks bij elkaar en krijgt een doorstart vanaf september 2018. Locatie en precieze data zijn nog niet bekend.

Schrijfgroep woensdagochtend (3 plaatsen vrij)
Deze groep komt driewekelijks bij elkaar in de bibliotheek Vathorst.
Data:19 september, 10 oktober, 31 oktober, 21 november en 12 december 2018.
Kosten: €95,00.

Schrijfgroep vrijdagochtend (vol)
Deze groep komt driewekelijks bij elkaar in de Amershof. Data: 7 september, 28 september, 19 oktober, 9 november, 30 november 2018 en 11 januari, 1 februari, 22 februari, 15 maart en 5 april 2019.

Terug naar Overzicht schrijfaanbod.