Schrijf op je verjaardag!

Wil je je verjaardag eens op een andere manier vieren of zoek je een leuke verrassing voor je leesclubmaatjes? SAm geeft een workshop bij je thuis, met leuke en toegankelijke schrijfopdrachten. Pak je pen, klap je laptop uit en laat je fantasie de vrije loop. Sta versteld van jezelf. Heus, er zit een schrijver in jou en SAm nodigt hem uit naar buiten te komen.
Voor een workshop van 2 uur bedragen de kosten 90 euro voor 6 personen (exclusief btw.; exclusief reiskosten als de locatie buiten Amersfoort ligt). Elke persoon meer is €15,-.
In de prijs zit inbegrepen: één docent en twee tot drie schrijfopdrachten (proza en poëzie). De schrijfopdrachten worden ingeleid met een kort stukje theorie en een associatieoefening. Een van de teksten wordt vastgelegd in een klein boekje of op gekleurd papier dat de deelnemers als aandenken mee naar huis kunnen nemen.
Voor een workshop over een specifiek onderwerp (bijv. een lievelingsschrijver, een specifiek land) waar wij research voor moeten doen, komen er voorbereidingskosten bij à 30 euro.

Terug naar het complete schrijfaanbod