Schrijfbegeleiding individueel

Begeleiding

Je tekst of manuscript
Ben je bezig met eigen teksten en wil je daar graag in begeleid worden? Wij kunnen je helpen met je manuscript, verhalenbundel, columns of blogs.
In welke fase je ook zit, van eerste idee tot laatste punten op de i: we denken graag met je mee, met een frisse blik en opbouwend commentaar waar je direct praktisch mee verder kunt.

Van structuur tot laatste versie
Ben je nog in de fase van inventariseren? Dan kunnen we samen kijken wat de beste structuur van je tekst is, zodat je verhaal het best tot zijn recht komt. Ook bij het schrijven en herschrijven kunnen we je coachen. Op die manier krijg je tijdens het schrijfproces zelf regelmatig feedback en bijsturing. Je hoort in elke fase wat de sterke kanten zijn van je tekst, wat nog meer aandacht verdient en hoe je dat kunt bereiken.

Leesrapport
Is je manuscript al klaar en wil je graag een onafhankelijk oordeel? Vraag dan om een uitgebreid leesrapport. Daarmee heb je precies in kaart wat er al stevig staat in je tekst en wat nog extra aandacht verdient. We letten op schrijfstijl en doelgroep, levendigheid van je tekst, spanning, en de plotstructuur. Geef het ook aan als je specifieke twijfels hebt, dan leggen we daar onze focus op.

Individuele begeleiding is altijd maatwerk. We kijken samen met jou hoe je zo effectief mogelijk snel weer verder kunt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem even contact op, dan overleggen we met je.